Scania Euro 6 Ecolution truck

Levering van een Scania euro 6 ecolution truck

Graydon Award

In september ontving De Weerd Transport & Logistics BV uit handen van Dirk-jan Enenlaar de Graydon A

Nieuws archief

Warehousing

De Weerd Logistics biedt een overslag- en opslagservice waar diverse klanten dagelijks gebruik van maken. Sinds 2011 is onze opslagcapaciteit verdubbeld naar 6.000 m2. Dit stelt ons in staat om meer dan 10.000 pallets op te slaan.

Het Warehouse bestaat uit 6 aaneengeschakelde hallen die separaat afgesloten kunnen worden bij brand. In ons Warehouse worden diverse goederen opgeslagen. Dit betreft voornamelijk halffabricaten voor de industrie, die wij Just On Time dagelijks leveren bij onze klanten. Daarnaast worden er diverse andere producten opgeslagen o.a. papier, folie, flessen, fietsendragers. U kunt bij ons voor kortere of langere termijn terecht.

Bij een modern Warehouse hoort natuurlijk ook een goed geautomatiseerd Warehouse Management Systeem (WMS ). Dit systeem zet de goederen op een unieke plaats in het Warehouse zodat de goederen altijd traceerbaar zijn. Het Warehouse beschikt over een brandmeldinstallatie, camerabewaking en een alarmsysteem.

De toegang tot ons terrein is volledig afgesloten middels een tec systeem. Daarnaast hebben we ons buitenterrein voorzien van camera's, verlichting en een hekwerk met power fence. Het industrieterrein de Hessenpoort wordt volledig beveiligd met kentekenscanners, camera's en een beveiligingsfirma is er ‘s nachts continu aanwezig. Dit alles is verbonden met de meldkamer van de Politie.

De Weerd Logistics biedt een totaalconcept op het gebied van warehousemanagement:

  • Orderpicking, foliën, stickeren, barcoderen en ompakken
  • Lossen en laden van zeecontainers
  • Assemblage
  • Het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden

Kort om uw goederen zijn bij De Weerd Logistics in goede handen

Klein in omvang, groot in service
Contact
De Weerd Transport
Steinfurtstraat 9
8028 PP Zwolle
T +31 852 100 341 (algemeen)
T +31 852 106 149 (planning)
F +31 384 539 007
E info@deweerdtransport.nl
Postadres:
Postbus 80, 8180 AB Heerde